Wonen in Hart van Zuid, Hengelo

Thuis aan de Laan

Wonen aan de Laan in Hart van Zuid

Hart van Zuid is al volop in ontwikkeling en op het moment zijn er nieuwe plannen voor een bijzondere manier van wonen. We hopen snel te kunnen starten met de verkoop maar voor het zover is zijn we op zoek naar jouw woonwensen.
En die input is nu belangrijk voor ons!De woningen komen aan de Laan van Hart van Zuid, op enkele fietsminuten vanaf het Centraal Station en het centrum van Hengelo, maar ook zeer dichtbij de uitvalswegen zoals de A35! De locatie heeft zich al bewezen als aantrekkelijke locatie om te wonen en is flink in opkomst. Op dit moment worden er nieuwe plannen ontwikkeld voor wonen aan de laan: ruime stadswoningen met een flexibele indeling, die zich gemakkelijk aanpast aan jouw woon-, werk- en/of gezinsleven.De voorbereidingen zijn op dit moment in volle gang. Maar we willen graag verder met de input van jou! Heb je interesse om op deze locatie te wonen? Laat ons vooral weten hoe! We horen graag jouw mening.


Veel ruimte?

Wil jij graag wonen en werken combineren? Heb je extra veel ruimte nodig door gezinsuitbreiding, of wil je gewoon echt iets bijzonders? Droom je van een woonkamer met openslaande terrasdeuren, of word je lievelingsplek in huis de woonkeuken? Wanneer je je vrijblijvend inschrijft kun je al je woonwensen aangeven, want jij bepaalt mede de indeling in 'Thuis aan de Laan'.

Wat is jouw woonID?

Lekker smart

Er bestaat zomaar de kans dat je straks helemaal woont naar jouw wens. Een thuiskantoor, gameroom, atelier. Wil je graag smart wonen in huis, voorzien van de laatste technische mogelijkheden? Of heb je juist behoefte aan een moderne stadswoning met veel slaap-, werk- of hobbykamers! Dit is het moment om van je te laten horen.

Zie jij dit zitten?

Het loftgevoel

Misschien staat wonen in een appartement met loftgevoel al heel lang op het verlanglijstje. Laat het ons weten! Via deze weg krijg je exclusief de kans om mee te denken over de invulling van jouw toekomstige woning. En extra interessant: de mensen die zich inschrijven en hun woonwensen achterlaten krijgen voorrang, zodra de verkoop start.

Vertel ons jouw wensen

En hier vind je Langeler Erve, in Hart van Zuid

Vertel ons jouw woonwensen

Denk mee over jouw toekomstige woning

Wil jij wonen in Hart van Zuid en mee kunnen denken over de manier waarop jij straks kan wonen? Grijp dan nu je kans en schrijf je (vrijblijvend) in!

Inschrijven